finns det en penna?


från London

jag orkar inte med mer filosofi nu. det får räcka. jag har märkt att jag inte vet antingen ut eller in, vad är verkligt, vad är det inte? "är den här pennan röd, eller finns den ens på riktigt?" att skjuta nazister på det nyinköpta tv-spelet känns lite mindre komplicerat och det enda som min hjärna orkar fokusera på just nu.

när det inte gör någon skillnad



om jag sysselsätter mig med vad som helst utom plugg (baka scones, spela gitarr, promenera) får jag inte dåligt samvete. sålänge jag är sysselsatt blockeras alla sådana tankar. då gör jag inget av det som egentligen behöver göras men det som är totalt onödigt gör jag istället. makes total sense.

tjugotvå timmar


bild från London i somras

det blev minst sagt en lång dag igår. jobb tio timmar. bowling två timmar (gick åt skogen förutom två strikes på raken, score på den!). sen ut och dansa till klockan 3. en grillad med pommes fick avsluta kvällen, som aldrig är riktigt gott förutom efter en utekväll.


kulturtant


från häromdagen

det hade gärna fått se ut såhär idag, det hade behövts för att klara av en åttatimmars skoldag. men, istället fick kaffe kompensera för det svenska klimatet som verkar förflytta sig lite längre norrut för varje år. att titta på dantes inferno med klassen blev istället dagens ljuspunkt i kontrast till det dystra vädret.

du får göra som du vill



en promenad längst liljeholmens strand

att vara ledig från skolan efter hajken har varit pure heaven. promenaden under eftermiddagen lär inte kompensera för kalorichocken min kropp fått utstå idag. oreoskakor doppade i kaffe är uppenbarligen det nya beroendet.

utfärd



fotat av jessica


i natt tältade jag med klassen i en kohage. med kor. sju lager kläder, mössa, vantar, dunsovsäck hjälpte inte one bit, jag frös häcken av mig iallafall. att paddla kajak i motvind var snarare en kamp för överlevnad än ett nöje. men, trots att vi hade motgångar var det ändå jäkligt kul emellanåt.

det får bli såhär nu


från förra sommaren

RSS 2.0